Kerstcadeau inspiratie voor je moeder: mijn tips

Ieder jaar opnieuw zit je weer met dezelfde vraag in je hoofd. Wat is een leuk kerstcadeau voor mijn moeder? In dit artikel ga ik jou wat inspiratie geven!

Low budget cadeaus

Zoals bij de meeste mensen kan ik me voorstellen dat je aan het eind van het jaar wat krap bij kas zit, maar dan komt de kerst altijd nog even om het hoekje kijken!
De meeste moeders zijn dol op decoraties om hun huis gezellig mee te maken zoals: fotolijstjes, kussentjes, kaarsen etc. Deze spullen kan je goedkoop vinden bij winkels zoals Action, Xenos en Hema. De prijzen variëren meestal tussen de €1 en €5. Een leuk en creatief extraatje is om een pakketje te maken als je meerdere decoratie artikelen koopt.

fotolijsten

Zijn jullie recent een dagje weg of op vakantie geweest? Dan is het een leuk en creatief idee om een fotoboek te maken om deze herinnering vast te leggen. Uit eigen ervaringen weet ik dat je bij de Kruidvat geweldige fotoboeken kan maken voor een prijs vanaf €7,99. Een ander goed alternatief waar je fotoboeken kan maken is Albelli. Daar beginnen de prijzen vanaf €6,99.

Verder lezen Kerstcadeau inspiratie voor je moeder: mijn tips