Kerstcadeau inspiratie voor je moeder: mijn tips

Ieder jaar opnieuw zit je weer met dezelfde vraag in je hoofd. Wat is een leuk kerstcadeau voor mijn moeder? In dit artikel ga ik jou wat inspiratie geven!

Low budget cadeaus

Zoals bij de meeste mensen kan ik me voorstellen dat je aan het eind van het jaar wat krap bij kas zit, maar dan komt de kerst altijd nog even om het hoekje kijken!
De meeste moeders zijn dol op decoraties om hun huis gezellig mee te maken zoals: fotolijstjes, kussentjes, kaarsen etc. Deze spullen kan je goedkoop vinden bij winkels zoals Action, Xenos en Hema. De prijzen variëren meestal tussen de €1 en €5. Een leuk en creatief extraatje is om een pakketje te maken als je meerdere decoratie artikelen koopt.

fotolijsten

Zijn jullie recent een dagje weg of op vakantie geweest? Dan is het een leuk en creatief idee om een fotoboek te maken om deze herinnering vast te leggen. Uit eigen ervaringen weet ik dat je bij de Kruidvat geweldige fotoboeken kan maken voor een prijs vanaf €7,99. Een ander goed alternatief waar je fotoboeken kan maken is Albelli. Daar beginnen de prijzen vanaf €6,99.

Luxe cadeaus

Als je een wat groter bedrag te besteden hebt, dan heb ik ook genoeg leuke ideeën voor jou in petto!

rituals producten mama cadeauAls je de Rituals bezoekt, dan kan ik je garanderen dat je altijd met een leuk cadeautje thuiskomt. Deze winkel verkoopt setjes met handzeep, douchegel, geurstokjes etc. Elke moeder zal blij zijn met een Rituals set! De prijzen voor deze sets kunnen erg verschillen en er zijn ook genoeg opties te vinden voor mensen met een kleiner budget!

Tevens doen sieraden het ook vaak goed bij de meeste moeders. Je kan een juwelier bezoeken en daar een prachtig sieraad uitzoeken. Ook kun je genoeg goedkope & leuke sieraden vinden bij bijvoorbeeld: Hema, My Jewellery en nog velen andere winkels!

Zelfgemaakte cadeaus

Een klassieker als je een cadeau voor mama wil kopen! Ik was ook aan het rondneuzen op Pinterest en vond nog wat leuke inspiratie voor degene die van creatieve cadeautjes houden.

knutselen

Als eerste kwam ik een “Moms Survival Kit” tegen. Dit is een pot die je aan de buitenkant kan versieren en binnenin vullen met artikelen waar je moeder dol op is. Denk aan: Snoep, make-up, parfum etc.

Is jouw moeder een echte keukenprinses? Dan is mijn laatste cadeau misschien wel een leuk idee voor jou.

Het is een normale snijplank waar je een lieve of grappige tekst voor je moeder op kan laten drukken of zelf verven. Als tekst inspiratie voor op de snijplank doen teksten zoals “Lieve mama” of een leuke, grappige of lieve quote het altijd goed!

Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel genoeg leuke ideeën hebt gekregen om jouw moeder een leuk kerstcadeau te geven.