Ik word oud :(

40jaarJa, ja, nog maar enkele maanden en dan ben ik in plaats van een jonge, levensvolle dertiger een… iets minder jonge, maar toch nog wel levensvolle veertiger. Niet dat ik op zich veel in zit met leeftijd hoor, ik mag voorlopig niet echt klagen en voel me vaak nog altijd kiplekker! Maar toch, geleidelijk aan, voel ik al wat kleine kwaaltjes opkomen.

Echt heel erg zijn die kwaaltjes nu ook weer niet. Ik merk bijvoorbeeld wel dat als ik wegga ik iets minder lang mee kan dan die jonge gasten van tegenwoordig. Maar echt erg is dat natuurlijk niet, mijn portefeuille en (denk ik toch) mijn lever hoor ik in ieder geval er niet over klagen. En als ik dan eens doorzak, merk ik dat recupereren soms ook wel langer kan duren, dan voelt een bed ’s ochtends echt wel super aan. Ook mijn rug begint af en toe me te laten weten dat hij er ook nog is na een aantal drukke dagen.

Dat bed zelf voelt tegenwoordig toch ook minder goed aan dan het ooit geweest was de laatste tijd. Nu ja ik heb het ook al wel enkele jaren en was ook wel aan vernieuwing toe. Aangezien ik voor het werk toch bijna de hele dag ‘achter de computer’ zit was het dan ook maar eens tijd op zoek te gaan naar een nieuwe matras. Na goed zoeken kwam ik op de site van Your Sleep terecht hier in Antwerpen, het sprak me op zich wel aan wat ik daar zag maar ik heb toch maar eens een afspraak gemaakt om op zaterdag de matrassen maar eens te testen ook in hun showroom, want een matras is naar mijn mening toch iets dat je eerst test voor je het koopt.

En ik moet zeggen: ik ben er supercontent van! De last in mijn rug is al iets minder dus blijkbaar had de matras er ook wel iets mee te maken. Maar hoe dan ook, ik moet toch beginnen beseffen dat ik niet meer van de jongsten ben, ook al voel ik me nog, uhm, 25! 😀 En dat ga ik vandezomer eens tonen op enkele mountainbikeroutes in ons landje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *